Életünk nagy részét online éljük. Szinte mindent digitalizálnak mindennapjainkban, a munkától és a vásárlástól kezdve a hírekig, sőt a társadalmi életünkig is. Egész napot habozás nélkül töltünk számítógépeinken, táblagépeinken és okostelefonjainkon, de megállunk-e valaha azon, hogy belegondoljunk, vajon az egész napos digitális képernyők bámulása károsíthatja-e a szemünket?

Az orvosok olyan tüneteket tulajdonítottak, mint a szem megerőltetése, a fejfájás és a szem fáradtsága, a számítógépes látás szindróma. Készülékeinkből kibocsátott kék fény károsítja a szemünket, de egy speciális kékfény szűrő szemüveg megoldást jelent a problémára. 

A mindennap használt képernyők - hasonlóan okostelefonjainkhoz és táblagépeinkhez - kék fényt bocsátanak ki, amely az emberi szem számára látható színek spektrumán belül a rövid hullámú kékfény. Ez az egyetlen fény, amely áthalad a szemed szaruhártyáján egészen a retinádig. A spektrum kék része 400-500 nanométer között helyezkedik el, és állítólag ez a csúcsfény, amely 440 nanométer körül fordul elő, egyes állítások szerint nagyon káros.

Hogyan hat ránk a kékfény?
Állandó kapcsolatunk okostelefonjainkkal, táblagépeinkkel és laptopjainkkal hozzájárulhat a fejfájáshoz, a szemfájdalomhoz - digitális szemfáradás minden tünetéhez. Mivel ébrenléti óráink nagy részét egy képernyő előtt töltjük, a digitális eszközök káros kék-ibolya fényével párosítva, nem meglepő, hogy a szemünk keményebben dolgozik, mint valaha.

Próbáld ki most 30 nap pénzvisszafizetési garanciával!

BLUEPROTECT KÉK FÉNY SZŰRŐ MONITOR SZEMÜVEG


Kék fényt gátló szemüveg viselésével korlátozhatja a szemébe jutó kék fény mennyiségét, és kellemesebbé teheti a képernyő előtt töltött időt.
Többé nem kell aggódnia a fáradt szemek, a homályos látás és a fejfájás miatt.
Tovább a termék oldalára...

  Adatkezelési Tájékoztató
© Copyright 2023 Blueprotect.hu - All Rights Reserved